Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Seger även för B-laget i genrepet

Bägge lagen började lite försiktigt och nervöst. Det var inte så många passningar med rätt adress till en början. Hemmalaget stod dock för det mesta av det konstruktiva.När passningsspelet väl fungerar skapades det chanser. Men det dröjde till 30:e matchminuten innan nätet rasslade första gången. Hesam A slog in en retur sedan Micke skjutit. Halvtidsresulatet fastställdes av Kåre  K som på straffområdeslinjen tog ner ett snett-inåt-bakåt-spel från Hesam och slog in den via stolpen.

Två noll i paus var rättvist men det fanns mer att önska på hemmalagets spel. Lite bättre skärpa önskades från den nye coachen Jonas K. Och det dröjde inte länge i andra halvlek innan Daniel A lockade ut målvakten långt i straffområdet och spelade tillbaka bollen till Kåre som skjuter från långt håll otagbart i krysset. Hade jag inte gjort det själv hade jag sagt att det var snyggt!

Frödingespelarna hade ett par spelare som genom sin rutin och lite större kraft tog över matchen. 4-0 kom sedan Hessi sprugit igenom efter en perfekt boll av "Ingelstads skräck" Henning M. 5-0 var Peter N som gjorde. Hessi stod för assisten. 6-0 Hessi assist Peter. 7-0 var kanske det snyggaste ändå sedan Hessi spelat fram Robban B som fri med målvakten fintade skott så målvakten kastade sig för att sedan promenera förbi och slå in bollen i nära nog tom kasse.

Bäst i hemmalaget var Hesam A med 3 mål och 3 ass, Robban B, Mikael K och Robban N