Seger borta mot Västrum med 5-2

Innan match pratades det från FBSK-håll om att man skulle starta i högt tempo för att ange tonen direkt. De som lyssnade mest på det var tydligen Västrumsspelarna som redan innan klockan tickat till andra minuten skapade oreda genom ett långt inkast. Hastigt och mindre lustigt stod det 1-0. Bortalaget ryckte upp sig något och kom till några halvchanser. På en sådan fick man en hörna med 25 minuter spelat. Kåre skruvade in den, med lite hjälp av försvararna kanske, till 1-1. Fem minuter senare slår Peter fram en delikat passning i djupet till Tommy som fri med målvakten rullar dit Frödinges andra mål för kvällen. 1-2 står sig halvleken ut.

Innan andra halvlek startade pratades det från FBSK-håll om att man skulle starta i högt tempo för att ange tonen direkt. De som lyssnade mest på det var tydligen Västrumsspelarna som redan innan klockan tickat till femte minuten skapade oreda genom ett långt inkast. Hastigt och mindre lustigt stod det 2-2. Frödinge skapade ytterligare en farlig hörna kvarten spelad. Denna gång tippade målvakten Kåres hörna utåt. Dock inte bättre än att Erik  fick den och slår in 2-3.

Hemmalaget fortsätter att mala på med sina längre bollar och sätter press på backlinjen utan att för den skull komma till några riktigt heta chanser.  Robin slog i mitten av halvleken ett högt inlägg som målvakten ska ta ner. Han gör så, dock inte bättre än att Ove får bollen framför fötterna. En gammal skyttekung ska man inte ge bollen fem meter från mål. Kan bara sluta på ett sätt. 2-4.

Matchen var ändå inte avgjord då Västrumsspelarna utnyttjade sina resurser bra och var hela tiden farliga på fasta situationer. Med tio minuter kvar punkteras matchen då Peter snappar upp ett schabbel i hemmaförsvaret. Fri från mittlinjen gör han inget misstag och fastställer slutresultatet till 2-5.

Frödingespelarna kom inte upp i nivå med vad man kan prestera. Positivt är ändå att man kan göra fem mål och vinna utan att spela särskilt bra.