Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.Seger för A-laget, Förlust för B-laget.

Om vi börjar med A-laget så var den första halvleken en ganska sömnig historia. Hyfsat jämn men ett litet övertag för FBSK som vaskade fram några halvchanser . Spelmässigt fanns det intentioner, framförallt på kanterna där hemmalaget kom fram fint flertalet gånger. Bortalaget hade en farlig chans i den första halvleken men Robert Nilsson i Frödingemålet avvärjde. Halvtid 0-0.

I den andra skulle det hända desto mer, redan i den första minuten gör Frödinge 1-0. Sebastian Edvinsson förvaltar kyligt sitt friläge på bästa sätt efter en fin passning från Anton Proos. Efter det fortsätter FBSK trumma på och man gör en bra andra halvlek. I den 60:e minuten kommer 2-0. Joakim Ivarsson skjuter ett skott som seglar in över bortamålvakten, för passningen stod återigen Anton Proos. Fem minuter senare kommer även 3-0, Sebastian Edvinsson sätter sitt andra för dagen på passning från Jimmie Dahlström. BOIF reducerar två minuter senare på hörna efter att Robin Blomberg helt tappat markeringen. Det skulle dock aldrig bli spännande, med sex minuter kvar gör Joakim Ivarsson 4-1 assisterad av Albin Carlsson. Och med en minut kvar fastställs slutresultatet till 5-1 efter ett fint anfall där Albin Carlsson skjuter bollen i stolpen och Niklas Gunnarsson dundrar in returen. Ingen toppmatch men FBSK tar en stabil seger och man gör det rättvist.

Laget

                                       Robert Nilsson

Jimmie Dahlström  Jonas Fors  Erik Petersson  Henrik Blomberg

Anton Proos  Robin Blomberg  Mathias Ericson  Niklas Gunnarsson

                                      Joakim Ivarsson

                                   Sebastian Edvinsson

Bänk
Albin Carlsson (inbytt)
Dick Johansson (inbytt)
Johan Carlsson

B-laget mötte Rumskulla GoIF hemma på Lundavallen, man står för en bra inledning och med en härlig aggrissivitet så trycker man ner Rumskulla ganska rejält. I den fjärde minuten kommer också hemmalagets ledningsmål. Joakim Johansson spelar fram Dick Johansson som med ett fint skott sätter 1-0. Frödinge fortsätter sitt fina spel efter det och man har flera fina lägen att utöka sin ledning. Det lyckas man tyvärr inte med och efter ett tag jämnas spelet ut. I den 36:e  minuten kommer kvitteringen, och sex minuter senare tar bortalaget ledning med 1-2 vilket blir halvtidsresultatet.

Den andra halvleken hann knappt börja innan Rumskulla satte 1-3 på hörna. Frödinge var ju i det läget tvungna att gå framåt, vilket man gjorde. Ett tag har man en ganska rejäl press mot Rumskullamålet men man fick inte in bollen, de bästa chanserna hade Ove Nilsson. Istället är det bortalaget som gör både 1-4 och 1-5. Frödinge reducerar till 2-5 genom Ove Nilsson och det blir slutresultatet. Spelmässigt är det en godkänd premiär men Rumskulla var betydligt effektivare. Plus i FBSK till Johan Carlsson och Dick Johansson.

Laget

                                       Tobias Thuresson

Lars-Henrik Karlsson  Oskar Nilsson  Fritiof-Elias Sundberg  Ove Nilson

Johan Carlsson  Joakim Johansson  Dick Johansson  Emil Johnson

                              Albin Carlsson  Joakim Petersson

Bänk
Daniel Axelsson (inbytt)
Sebastian Edvinsson (inbytt)
Filip Nilsson  

0 Kommentarer

Administratör skrev 28 april 2013 00:00

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2018><<
september 2018
 mtotfls
35272829303112
363456789
3710111213141516
3817181920212223
3924252627282930
401234567