Seger för A-laget

Under Måndagskvällen spelade FBSK A hemmamatch mot Mörlunda GIF, och äntligen skulle trepoängaren komma. Man börjar matchen bra och man tar ledningen med 1-0 genom Johan Carlsson. Sedan går man ner sig lite samtidigt som bortalaget höjer sig och ganska snart kommer ett rättvis kvittering. I den andra halvleken var det sedan inget snack, FBSK krigade för poängen och man skapar flera bra lägen för ett ledningsmål. Tillslut kom det, Pontus Holm hittar Anton Proos som fri med målvakten rullar in 2-1. Strax efter kommer 3-1 då Rasmus Holm, även han fri med målvakten, visar kyla genom att chippa in bollen i mål. Efter det var aldrig segern hotad, hemmalaget vinner för att man ville mer, framförallt i den andra halvleken. Plus till hela laget för en väl genomförd match, men det är omöjligt att inte nämna Johan Carlsson och Daniel Gustafsson som var helt suveräna idag.

Laget: Mats Eriksson - Daniel Gustafsson, Emil Pettersson, Pontus Holm, Oskar Nilsson - Robin Blomberg, Johan Carlsson, Anton Proos, Tage Falk - Rasmus Holm, Robert Blomberg. Bänk: Gunnar Hansson, Jonathan Andreasson och Jacob Fridell, samtliga inbytta.