Seger för B-laget

Gunnebo börjar matchen lite bättre och är det lite hetare laget i inledningen. Bortalaget tar också ledningen efer cirka 15 minuter. Men Frödinge jobbar sig in i matchen och tar över mer och mer ju längre halvleken går. Trots detta slutar första halvlek 0-1, Ragnar Styrbjörn var närmast att näta då han hade två bra lägen från nära håll.

I andra halvlek var det Frödinge för hela slanten, hårt jobb och väldigt bra spel gjorde att hemmalaget hade bra press och många bra målchanser. Tillslut kom också utdelningen, Oskar Nilsson slår en fin crossboll som Ragnar Styrbjörn tar ner, vänder bort försvararen och lägger snyggt in kvitteringen i det bortre hörnet. Frödinge fortsätter pumpa på och det ska visa sig att det kommer fler mål, 2-1 gör "Ragge" efter fint samspel med Sebastian Edvinsson. 3-1, även det från herr Styrbjörn, denna gång med huvudet efter ett väldigt fint inlägg av Gunnar Hansson. Och det är även Ragnar Styrbjörn som fastställer slutresultatet till 4-1, efter ett missförstånd i Gunnebo-försvaret kan han lägga in bollen i öppet mål. Ragnar Styrbjörn blir fyramålsskytt och är tillsammans med Johannes Svensson Frödinges bästa spelare för dagen.