Seger för F99

I strålande vårväder spelade tjejerna i F99 sin sista träningsmatch innan seriepremiären hemma på söndag 28/4. Trots motvind i den första halvleken höll laget upp spelet på motståndarnas planhalva. Med fint passningsspel och lugna uppspel hade Frödinge bra kontroll på spelet. Ett fint anfall på högerkanten slutade med inspel till en helt fri Louise Pettersson som enkelt kunde lägga in 1-0 i öppet mål. I den andra halvleken förtsatte Frödinge att pressa motståndarna. Med mycket säkert försvarsspel ges övriga lagdelar möjlighet att koncentrera sig på spelet framåt. Det gjorde de bra och en bit in i andra halvlek kunde Linn Uhre placera in bollen i målvaktens vänstra kryss. Säkert spel av alla I Frödinge. Extra beröm till försvaret, som i och för sig inte ställdes på alltför stora prov, men som visade stor säkerhet när det behövdes.