Seger för Herr B

Frödinge B mot Storebro B hade den extra kryddan att en del av spelarna till vardags spelar ihop i det kombinerade ungdomslaget klubbarna emellan. Frödingespelarna ville direkt visa vem det var som bestämde. Efter ett par minuters spel slog Martin Gunnarsson en hörna som efter lite blandade felträffar hamnade hos den nye målsprutan Jonatan Andreasson som på känt Jontemaner vräkte sig fram och nickade in 1-0, samtidigt som han fick ett knä över munnen. Ett viljemål. 2-0 kom inte långt därefter då Alex Gunnarsson skruvar dit en frispark från 25 meter sedan han själv blivit fälld. FBSK har såhär långt bra koll på händelserna och när Sigge Blomberg springer runt försvararna på högerkanten och serverar Martin Gunnarsson ett öppet läge som han inte kan missa blir resultatet 3-0.

Efter 3-0 så repar Storebro mod samtidigt som Frödinge börjar fuska lite i försvarsspelet vilket gör att de kommer till en del farliga chanser. Christian Johansson i FBSK målet gör ett par bra räddningar på bland annat en straff. När målvakten så är bortspelad så finns Tommy Tambour och räddar ett givet mål på mållinjen. 3-0 står sig till saftpausen.

Andra halvlek var det sämre spelkvalite från bägge lagen. Storebro var möjligtvis det lite bättre laget och skapade någon vass chans, men en bra hemmakeeper kunde med viss hjälp från ett bra försvar freda sitt mål. Frödinge hade å sin sida ett par bra chanser med bland annat ett stolpskott. Andra halvlek slutade mållös.

Bäst i Frödinge idag var två mittbackar i Kalle Karlsson och Daniel Lönn.