Seger mot IF Hebe

FBSK inledde matchen piggt och man såg riktigt taggade ut. Efter cirka kvarten jämnas spelet ut något och det är sedan en väldigt jämn halvlek. Hemmalaget skapar några bra chanser men får till en början inte in bollen. Men utdelningen skulle komma, i slutet av halvleken gör Albin Carlsson 1-0 efter fint förarbete av Erik Petersson och Anton Proos. Ledning för hemmalaget men Hebe var långt ifrån ofarliga, de skapar två riktigt bra målchanser under de första 45 men Robert Nilsson i Frödingekassen gör två riktigt vassa räddningar. I övrigt var det en trevlig halvlek med bra fotboll. Halvtid 1-0.

Den andra halvleken var även den väldigt jämn, det var mycket böljande spel och båda lagen hade problem att få fast bollen på offensiv planhalva. Ju längre halvleken går, ju mer boll har bortalaget. Men Frödinge släpper inte till några direkt farliga chanser. Istället var det Anton Proos som verkligen skulle få två riktigt bra lägen att avgöra, tyvärr bommar han båda och det blev nervöst ända in i slutet. Hebe har en halvchans i den sista minuten men kommer in närmare, FBSK vinner med 1-0. En jämn match men resultatet känns rättvist. Alla slet förtjänstfullt men extra plus till Jonas Fors och Albin Carlsson.