Seger mot Långemåla

FBSK visade direkt vad man ville med den här matchen, man satte en hög press på hemmalaget och släppte inte till en enda farlig målchans de första 45 minuterna. Mer var det åt andra hållet, Frödinge spelade stundtals väldigt bra och hade flera fina anfall. 0-1 kommer redan efter tio minuter, Erik Petersson nickar snyggt in ledningsmålet på Niklas Gunnarssons fina hörna. Bortalaget fortsätter ånga på och tio minuter efter ledningsmålet kommer även 0-2. Framspelad av Albin Carlsson sätter Sebastian Edvinsson Frödinges andra mål för dagen. Utöver målen har Albin Carlsson, Sebastian Edvinsson och Mathias Ericson varsin bra chans i den första halvleken. 0-2 i halvtid, bortalaget gör en väldigt bra halvlek och ledningen var välförtjänt.

Den andra halvleken var bara tio minuter gammal när FBSK via matchens snyggaste anfall gör 0-3, Mathias Ericson sätter bollen i djupet till Anton Proos som med ett tillslag spelar in bollen stenhårt i boxen, där störtar Sebastian Edvinsson fram och styr in 0-3. Den andra halvleken är sedan något jämnare än den första och spelet böljar fram och tillbaka, bortalaget har dock bra kontroll på händelserna. Förutom hemmalagets reducering med tio minuter kvar så hade de en farlig chans, en nick i ribban. För Frödinges del så hade Anton Proos den farligaste chansen i andra halvlek. Matchen slutar 1-3 och FBSK vinner välförtjänt, första halvlek var spelmässigt väldigt bra. Extra plus tilldelas Mathias Ericson, Albin Carlsson och Sebastian Edvinsson.