Storförlust för A-laget

FBSK hade en tung kväll hemma på Lundavallen, bortalaget tar ledningen redan efter två minuter och innan den första halvleken var över stod det hela 0-4 på resultattavlan. Hemmalaget försökte spela boll, man sprang och man jobbade. Problemet? Man gjorde det en och en. Man slarvade i försvarsarbetet och blev väldigt väldigt hårt straffade då Lojal var vassa i djupet och kyliga när målchanserna dök upp. Den andra halvleken bjöd på en liknande matchbild och Lojal gör tre mål till. Tage Falk och Rasmus Holm har varsin väldigt bra chans men i övrigt var det ganska uddlöst i hemmalaget. Lojal vinner med 7-0, att de vinner är rättvist men siffrorna är alldeles för stora. O andra sidan gör FBSK Lojal bättre än vad de redan är genom att ge dom alldeles för mycket tid med bollen och flera av målen är väldigt billiga. A-laget har nu ett miniuppehåll och spelar nästa match den fjärde Juni, hemma på Lundavallen.

Laget: Mats Eriksson - Daniel Gustafsson, Anton Proos, Oskar Nilsson, Martin Gunnarsson - Lars-Henrik Karlsson, Johan Carlsson, Robin Blomberg - Emil Pettersson, Rasmus Holm, Robert Blomberg. Bänk: Alexander Ekberg, Tage Falk, Pontus Holm, samtliga inbytta.