Storseger för A-laget

Frödinge gick till halvtidsvila med en 3-0-ledning, men det speglade inte riktigt matchbilden. Hemmalaget uppträdde lite viljelöst och låg alldeles för långt ifrån sina motståndare för att överhuvudtaget komma in i duellerna. Krokstorp var betydligt hetare och vann kampen på mitten, men Frödinge var ändå bra nog att hålla bortalaget borta från sitt eget mål. Så istället för bortamål kommer ett litet ologiskt ledningsmål för hemmalaget när David Nilsson slår en fin hörna direkt i mål. 2-0 gör Alexander Ekberg med ett stenhårt skott i nättaket, och 3-0 sätter Niklas Gunnarsson säkert från straffpunkten.

I den andra halvleken fick vi se en liten uppryckning från FBSK, spelmässigt hittade man stundtals de där läckra kombinationerna och man kom runt fint på kanterna gång på gång. Man orkade betydligt mer än bortalaget och tillslut rann det iväg målmässigt. Rasmus Holm blir tvåmålsskytt efter att ha gjort både 4- och 5-0. 6-0 var matchens delikatess då Dick Johansson fick slå in bollen i öppet mål efter ett riktigt fint anfall, för den sista och perfekta passningen stod Rasmus Holm. I slutminuterna fastställer Niklas Gunnarsson slutresultatet till 7-0, även han blev då tvåmålsskytt. Det blev tillslut en stabil seger för Frödinge men den första halvleken är inte bra, men med lite tur fick man utdelning samtidigt som ett perfekt mittbacksspel från Anton Proos och Jens Lidesjö höll farligheterna från Krokstorp borta. Den andra halvleken är betydligt bättre och det är väldigt glädjande att FBSK fått igång målproduktionen.