Storstryk mot Överum

Hemmalaget inledde piggast och gick efter en kvart fram till en 2-0ledning efter två nickmål. Efter det rykte bortalaget upp sig och tog över spelet, dock saknades de där riktigt heta målchanserna. Björn Ahlsén var närmast med ett skott över utanför straffområdet. I den 35:e minuten kommer sedan lite ologiskt 3-0, efter ett fint skott precis utanför straffområdet, helt otagbart för Tobias Thuresson är Frödingemålet. Hemmalaget hann även med att göra 4-0 innan halvtidsvilan, i denna sekvens borde kanske Frödinge haft en frispark då Tobias i målet fick en smäll i ryggen och tvingades utgå. Istället fick vi se Jonnie Florin vakta kassen i den andra halvleken.

Den andra halvleken är något som man helst bara vill glömma, tanken var att Frödinge via ett snabbt mål skulle få in lite energi i laget. Men tyvärr blev det precis tvärtom, Överum gör 5-0 efter ett  missförstånd i Frödingeförsvaret, och sedan rinner det tyvärr bara iväg. 6-0 gör hemmalaget på straff, 7,8 och 9-0 gör de via frilägen och Jonnie hade det otacksamt i målet. Hemmalaget fastställer sedan slutresultatet till hela 10-0-. Det man kan säga om matchen är att Frödinge gjorde årets botteninsats,det var alldeles för dåligt. Samtidigt som det var en sådan match då absolut ingenting stämde, vilket tyvärr inträffar. Tillsist ska det nämnas att Överum var riktigt riktigt bra, de hade många fina spelkombinationer och kom ofta runt lite för lätt på Frödinges kanter. Som Frödingeanhängare är det bara att bryta ihop, och komma igen!