Sur förlust för Damlaget

Dam A åkte under söndagen på en tung och lite onödig förlust borta mot Åseda. Efter en lite trevande start tar man över spelet under den första halvleken och man skapar flera bra lägen utöver den kvittering man gör genom Louise Pettersson. I den andra halvleken agerar man dock tyvärr som att man skulle vinna matchen enkelt, Åseda är mycket hetare och sätter bra press på FBSK som hade svårt att bygga upp något eget spel. Trots detta kvarstår det faktum att hemmalaget inte skapar en enda farlig målchans under 90 minuter, vilket gör förlusten extra tung även om prestationen är mindre bra. Åsedas 2-1 mål är tyvärr en rejäl bjudning och inte ens en farlighet från början, men så är det, det är målen som räknas. Trots hemmalagets spelövertag hade Frödinge några bra chanser och Louise Pettersson var väldigt nära på att kvittera ännu en gång. Förlust 2-1 och som sagt en betydligt mindre bra prestation jämfört med förra helgens match. Nu laddar vi för B-lagets andra match, hemma på Lundavallen på Tisdag KL 15.00.

Laget: Pernilla Einarsson - Emma Djurstedt, Sandra Edlund, Matilda Brogie, Maya Gunnarsson - Nettan Lind, Matilda Sundberg, Evelina Nilsson - Michaela Degerman, Louise Pettersson, Louise Andersson - Sanna Larsson, Linn Uhre.