Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Svag första fällde Dam U

Under måndagskvällen spelade U-laget på Damsidan match borta mot Hjältevad/Mariannelund, en match som slutade med förlust 4-1. Frödinge gör tyvärr inga bra första 45 och hemmalaget kan göra fyra raka mål. Nu ska de ju dock nämnas att det var inget kraftig spelövertag för HM IS och FBSK skapade flera bra chanser. Man lyckas göra en reducering strax innan halvtid, målskytt Louise Andersson. I den andra fick vi se ett helt annat Frödinge, med en helt annan gnista satte man hemmalaget under rejäl press och man skapar jättefina chanser till reducering men tyvärr så uteblir målen. Matchen slutar 4-1, spelmässigt så hade nog oavgjort varit mest rättvist i den här matchen men det gäller att göra mål. Den andra halvleken var riktigt bra så den tar vi med oss, alla ska ha beröm för den andra halvleken, Alice Andersson och Sanna Larsson för hela matchen.

Laget: Emmy Kallström - Emma Djurstedt, Helena Törnkvist, Alva Andersson, Maya Gunnarsson - Tuva Cederlöv, Alice Andersson, Sanna Larsson, Emilia Arvidsson - Sissi Fernandez Alonso, Linn Uhre - Louise Andersson, Vera Gunnarsson och Caroline Thoresson.