Svidande förlust borta mot Hjorted/ Totebo 2-0 (0-0)

Hemmalaget Hjorted/Totebo började matchen något bättre och styrde det lilla spel som fanns. De spelade mycket långt vilket Frödinges backlinje med Henrik Blomberg i spetsen hade bra koll på. Ju längre halvleken led arbetade sig bortalaget in i matchen framförallt genom bra och snabba omställningar. På en sådan skapade Rick Gustavsson kanske halvlekens farligaste chans när han sköt rakt på en snabbt utrusande målvakt. 0-0 i paus speglade matchen bra.

I andra tryckte H/T på gaspedalen och efter dryga tio minuter fick de en halvkontring samtidigt som man går bort sig lite i försvarsarbetet. Ensam med Robert Nillson gjorde H/T-anfallaren inget misstag. Efter 65 minuter tilldöms hemmalaget en straff som man förvaltar på bästa sätt till 2-0. Erik Peterson gjorde årsdebut och var bra i mittförsvaret, så länge han var med. I 75e minuten fick comebacken ett abrupt slut då han rev ner en H/T anfallare och blev utvisad med straff som följd. Straffen räddas dock av Frödingekeepern. Med en man mindre har inte bortalaget ork att skapa något egentligt tryck för en reducering och matchen spelas mest av.
FBSK gör en helt okej match. Det var bra försvarsmässigt och stundtals bra omställningar framåt. Pluss ges till Henrik Blomberg, Robin Axelsson och Rasmus Holm.