Vinst för F02

I torsdags så spelade F02 hemma (Storebro) mot Högsby. Tjejerna var revanchsugna efter en mindre bra insats senast när vi förlorade med 4-3 borta mot krokstorp. Vi började matchen lite trevande och det var Högsby som var piggast och var dem som hade initiativet till en början och pressade på, dock utan att skaffa sig några direkt farliga målchanser och efter en 15 minuter så började tjejerna komma in i matchen och få mer att säga till om, vi skapade också några halvchanser därför kom Högsbys ledningsmål oväntat, En Högsbytjej drog på en riktig höjdare som seglande in över Felicia. Inga ledsna miner dock, utan efter att ha pressat på direkt efter målet så kom också kvitteringen bara 5 minuter efter genom Matilda som drog på från distans och med lite hjälp från målvakten så blev det 1-1, Där fick vi medvind och strax efter så kom Pauline igenom på vänsterkanten och sköt in 2-1 som också stod sig halvleken ut. Spelet var jämt och Högsby visade att dem hade en bra offensiv. Efter vissa justeringar i halvtid så kom vi ut och direkt visade att det var vi som ville vinna. Emma och Evve bytte platser och Emma visade talang på sin vänsterkant och låg bakom många fina anfall. Inom loppaet av 15 minuter hade vi gjort 3 mål, mål som tillkom efter väldigt fint passningspel, Matilda gjorde 3-1 och Pauline 4-1, Pauline gjorde ochkså 5-1 på en fint slagen frispark hon placerade in. Därefter slappnade vi av lite och tillät Högsby komma upp i banan och efter lite schabbel så kunde dem göra 5-2 i slutet.

Hela laget ska en eloge för en väldigt fint genomförd match, Känns som sammanslagningen av våra lag börjar sätta sig och tjejerna hittar varandra mer och mer.

Kategorier: Ungdom