Vinst i premiären för B-laget

Frödinge tar ledningen väldigt tidigt i den första halvleken. Johan Carlsson spelar fram Fritiof-Elias Sundberg som inte gör något misstag utan snyggt sätter 1-0 till hemmalaget. Frödinge gör en bra första halvlek och spelmässigt är det ganska jämt. Efter cirka 25 mintuer kvitterar Södra vi. Men Frödinge kommer tillbaka och strax innan halvtid gör Gunnar Hansson 2-1 efter ett riktigt fint skott utanför straffområdet som går över målvakten in i det bortre hörnet.

I andra halvlek höjer sig hemmalaget ett snäpp och spelar riktigt riktigt bra med flera fina anfall. Frödinge tar över mer och mer och med kvarten kvar sätter Peter Norlin spiken i kistan. En hårt slagen frispark som via en Södra Vi-spelare letar sig in i målvaktens högra hörn. Sammanfattningsvis kan man säga att det var en mycket bra premiär för B-laget med hårt jobb och stundtals mycket fint spel. En belåten tränare i Lars Gunnarsson delade ut lite extra beröm till Marcel Laska och Emil Petersson.