Vinst mot BOIF

Frödinge inleder matchen piggt och är det bättre laget hela första halvlek. Man är sylvassa framåt både via kanterna och i djupled, efter cirka tjugo minuter kommer också utdelningen. Anton Proos får bollen ute på sin högerkant och spelar in den till Joakim Ivarsson som via målvakten sätter 1-0 till hemmalaget. Strax efter slår Jonas Fors en lång fin frispark ut till Niklas Gunnarsson som spelar in bollen till en fri Ragnar Styrbjörn som rundar målvakten och enkelt lägger in 2-0. Även bakåt såg det väldigt säkert ut, bortalaget hotade några gånger på fasta situationer men annars var det väldigt lugnt. Halvtid 2-0.

Första kvarten av den andra halvleken uppträder hemmalaget lite passivt och BOIF har sin bästa stund i matchen, Frödinger sjunker lite för djupt och slarvar bort lite för mycket bollar. Spelet skulle dock jämna ut sig och de sista 25 minuterna är Frödinge lite bättre och man gör även två mål till. 3-0 är en stark kandidat till årets mål, hemmalaget får en frispark ute till vänster ganska långt från mål och Ragnar styrbjörn skjuter bollen stenhårt in i det första krysset. Riktigt snyggt! Även 4-0 är vackert men denna gång är det en lite mer oväntad målskytt, Peter Norlin visar fin känsla när han får bollen av Dick Johansson en bra bit utanför straffområdet och lobbar den över målvakten som stod väldigt långt ut. Frödinge tar en stabil seger och det finns väldigt mycket postivt att ta med sig, man gör fyra mål framåt men framförallt måste man lyfta fram försvarsspelet som var riktigt riktigt bra. Alla var bra men ett stort plus delas ut till backlinjen med Jimmie Dahlström, Jonas Fors, Henrik Blomberg, Mikael Larsson samt innemittfältaren Dick Johansson då de var helt suveräna.