A-laget föll med flaggan i topp

Torsdagens Derby på Lundavallen blev en jämn, tät och tuff drabbning. BK Boston som stod för motståndet hade precis som vi visste innan, mycket boll. Men Frödinge stod emot riktigt bra och man krigade något enormt. Och när de ändå rann igenom stod Alexander Alexandersson i vägen, till och med när bortalaget fick straff så stod "Mjölkis" för en klassräddning. Och Boston var inte ensamma om att skapa chanser, i sina omställningar skapade FBSK flera bra chanser och den bästa fick nog Jacob Fridell som tyvärr sköt över från nära håll. Den första halvleken slutar 0-0. Den andra påminde mycket om det första, Boston hade mycket boll men Frödinge hade ganska bra kontroll. Och faktum är att när bortalaget gör 0-1 med kvarten kvar så hade nog hemmalaget kanske sin bästa period i matchen. Målet tillkom lite slumpartat på en hörna. Dessförinnan hade Frödinge kommit i flera bra lägen men tyvärr saknat kvaliteten i dom avgörande passningarna. Strax efter kommer även 0-2 vilket blir slutresultatet. Det går inte att säga att slutresultatet är orättvist, men med lite marginaler på sin sida kunde denna match absolut ha svängt åt Frödinges håll då man skapade flera bra chanser framåt. Arbetsinsatsen är dessutom helt fantastisk och hela laget ska lyftas fram för sin insats. Alexander Alexandersson får dock en stjärna i kanten för en otroligt bra insats mellan stolparna.

Truppen: Alexander Alexandersson, Markus Stjernström, Daniel Gustafson, Jacob Fridell, Oskar Nilsson, Alex Gunnarsson, Jonathan Andreasson, Johan Carlsson, Tage Falk, Robert Blomberg, Javad Karimi, Pontus Thuresson, Tobias Thuresson, Gunnar Hansson.