Ännu en hedersam förlust för Dam

Frödinges tredje match i division två, och Frödinges tredje match mot ett bra lag. Men Lördagens hemmamatch mot Smedby var hittills den bästa insatsen, den första halvleken är återigen perfekt rent defensivt och man släpper inte till en enda målchans. Däremot har hemmalaget flera farligheter framåt då man var lite mer rädda om bollen när man vann den än tidigare. Ett ribbskott och flera farligheter från nära håll men bollen vill inte in. I den andra halvleken tröttnar hemmalaget något och Smedby får till tryck på Frödinge, man skapar också några chanser, bland annat ett skott i ribban. Med kvarten kvar kommer också 0-1 efter att FBSK hamnat lite fel i försvarsspelet. En väldigt tung förlust, sett till prestationen och den arbetsinsats som Frödinge står för så borde man fått mer betalt. Men fortsätter man prestera såhär så kommer både mål och poäng framöver. Emmy Kallström, Sandra Edlund och Evelina Bertilsson som var tillbaka i spel stod för en bra insats. Hela laget ska ha beröm för en riktigt bra prestation.

Laget: Emmy Kallström - Linn Uhre, Sandra Edlund, Matilda Brogie, Evelina Bertilsson - Louise Pettersson, Louise Andersson, Emma Wessman, Clara Sohlberg - Evelina Törngren, Natta Strande - Tilda Pettersson, Alice Andersson, Emma Djurstedt.