Bra prestation gav en poäng för A-laget

FBSK A stod under Onsdagskvällen för en av säsongens bästa prestationer när man med nytt spelsystem spelade oavgjort hemma mot Gunnebo. Hemmalaget var väldigt bra de första 25 minuterna, man var väldigt aggressiva och vann ofta bollen högt upp i banan vilket gjorde att man hade bra tryck framåt. Man skapade några riktigt bra lägen, både Tage Falk och Jonathan Andreasson hade avslut där bollarna dansade på mållinjen. Efter hand jämnade Gunnebo ut spelet men deras ledningsmål som kom i slutet av första kändes ändå lite ologiskt då de inte skapat så mycket innan. I början av den andra halvleken har bortalaget sin bästa period, de hade ganska bra press på FBSK som inte riktigt var på tårna. De gör också 0-2 och då såg det mörkt ut för Frödinge. Hemmalaget gav sig dock aldrig och man visar upp ett imponerande tålamod. Man jobbar sig tillbaka och efter den viktiga reduceringen tar man sakta men säkert över helt. Tage Falk slår frisparken och Robert Blomberg stöter in den. Strax efter fixar den ständigt kreative Alexander Ekberg en straff som Martin Gunnarsson lägger in i krysset. Plötsligt var det 2-2 och på slutet har Frödinge en bra forcering då man verkligen pressade för ett segermål. Matchen slutar dock 2-2, Frödinge låg under med 0-2 det får man inte glömma, samtidigt skapar man matchen igenom fler chanser och man har en bra forcering på slutet. Det kombinerat med att prestationen är väldigt bra gör att det ändå känns lite bittert med "bara" en poäng. Alla spelare och ledare ska ha beröm för en bra insats.

Laget: Mats Eriksson - Jacob Fridell, Daniel Gustafsson, Emil Pettersson, Oskar Nilsson, Martin Gunnarsson - Jonathan Andreasson, Robin Blomberg, Johan Carlsson - Gunnar Hansson, Robert Blomberg. Bänk: Ehsan Kazimi, Tage Falk och Alexander Ekberg, samtliga inbytta. Varningar FBSK: Emil Pettersson och Jonathan Andreasson.