Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Damlagets matcher i helgen.

På fredagskvällen mötte damlaget Rosenfors på Ceosvallen. Tjejerna stretade emot hyggligt i den första halvleken, men fick inte igång självförtroende och passningsspel. Rosenfors ledde med 4-0 i halvtid. I den andra kom Frödinge igång och hade bra kontroll på spelet. bra passningsspel och framförallt börjhade passningarna komma på ytorna istället för på spelare i anfallen. Vinst med 2-0 i den andra halvleken efter mål av Hanna Frejd och Louise Pettersson.

I lördagens match mot Tjust IF blev det stora siffror. Förlust med 1-9 . Siffrorna speglar dock inte spelet alls. Frödinge spelade stundtals riktigt bra. Återigen hittade spelarna ytor med passningarna och även passningspelet satt bra i perioder. Mål av Matilda Dahl framspelad av Louise Andersson.

Helgen avslutades med traditionell match mellan damer/ledare och herrar. Herrarna tog naturligtvis all knep de kunde och fick väl in något eller några fler mål än motståndarna, men det måste ha varit med en bitter eftersmak.... Vilka gentlemen!!

Sammanfattningsvis en som vanligt lyckad helg, med fokus på både fotboll och samvaro. Det senaste inte minst.