Derbyseger för A-laget

Fredagens hemmamatch mot Rumskulla slutade med seger med 2-0 för A-laget. Hemmalaget gör rakt igenom en riktigt bra match, man tar tag i det från start och man skapar mängder av chanser genom hela matchen. Tyvärr är man fortfarande lite ineffektiva då man bränner många chanser, men Boman Ganji ger FBSK ledningen i slutet av den första halvleken och Javad Karimi utökar i början av den andra. Men 2-0 var som sagt i underkant och det borde blivit fler hemmamål, spelmässigt var det riktigt bra, den andra halvleken kan vara bland det bästa man presterat i år och slutresultatet var minst sagt rättvist. Alla i hemmalaget förtjänar beröm för en mycket väl genomförd match, men en guldstjärna i kanten till mittbacken Jacob Fridell och mittfältaren Tage Falk då dom förmodligen stod för säsongsbästa.

Laget: Alexander Alexandersson - Filip Nilsson, Jacob Fridell, Tobias Thuresson, Tommy Tambour - Alex Gunnarsson, Tage Falk, Johan Carlsson, Pontus Thuresson - Javad Karimi, Boman Ganji. Bänk: Gunnar Hansson, Markus Stjernström, Carl Söder och Emil Pettersson, samtliga inbytta.