F99 vann mot serieledarna.

I en match som verkligen hade två ansikten visade FBSK prov på en härlig kämpaglöd. Trots att motståndarna ställde upp med, till antalet, två hela 9-mannalag lyckades Frödingeflickorna ta hem tre poäng. Den första halvleken var spelmässigt i stort sett Frödinges. Trots detta lyckades Rödsle ta ledningen. Clara Sohlberg-Perez slog in Frödinges mål i första halvlek med ett långskott som studsade över målvakten. Med en ordentlig medvind och bra spel pressade Frödinge hemmalaget. Bland annat hade Evelina Törngren flera bra chanser att sätta dit bollen, men långa motståndartår var ivägen... I den andra halvleken fick Rödsle vinden i ryggen. Detta satte stor press på Frödinge, och 2-1 målet kom också. Ett par, tre skott i ribban, ett stolpskott och flera frilägen skakade om FBSK ordentligt, men Wilma Falk i målet gjorde nog en av sina bästa matcher och höll laget kvar i matchen. Med 6-7 minuter kvar att spela tryckte laget upp spelet. Mathilda Dahl gjorde en fin individuell insats och slet sig fri på högerkanten, serverade Louise Petersson en fantastisk passning framför mål där Louise hade placerat sig pefekt. Spelsinne! Detta kändes som en seger om det skulle hålla matchen ut. Men det var inte nog. Tjejerna hade vittring och gick för seger. Två minuter för slutsignalen dribblade Louise Andersson sig fri på högerkanten och avslutade med ett kanonskott. Seger med 3-2, och vi på sidan trodde knappt våra ögon. Beröm i massor till alla, men extra till Wilma i målet som verkligen avgjorde den här drabbningen. Tolfte spelaren, hejarklacken skall också ha beröm. De slet matchen igenom och styrde till viss del spelsystemet genom sina direktiv till spelarna på planen.....Tack för en bra match!