Förlust mot HM IS

A-laget förlorade Fredagens hemmamatch mot HM IS med 1-3, tyvärr kommer hemmalaget inte alls upp i nivå i den första halvleken. HM är ett skickligt lag, framförallt när de får gott om tid med bollen och FBSK låg alldeles för långt ifrån sina motståndare och man var inte heller resoluta i närkamperna. Bortalaget göra tre mål i den första halvleken och ledde rättvist matchen. I den andra halvleken fick vi se ett helt annat Frödinge, man låg tätare inpå bortaspelarna och man vann betydligt fler dueller, vilket gjorde att man hotade framåt på ett helt annat sätt. Man reducerar till 1-3 genom Alex Gunnarsson, Ehsan Kazimi och Javad Karimi stod för ett riktigt bra förarbete. Närmare än så kommer man inte utan HM vinner rättvist matchen med 3-1. FBSK tar med sig den andra halvleken som var väldigt bra, plus i hemmalaget till Jacob Fridell.

Laget: Alexander Alexandersson - Tobias Thuresson, Daniel Gustafson, Jacob Fridell, Martin Gunnarsson - Pontus Thuresson, Johan Carlsson, Markus Stjernström, Ehsan Kazimi - Robert Blomberg, Tage Falk. Bänk: Javad Karimi, Alex Gunnarsson och Jonathan Andreasson, samtliga inbytta.