Oavgjort (2-2) mellan FBSK B och Ankarsrum B

Matchen började lite trevande med möjligen lite övertag för gästande Ankarsrum. Några halvchanser skapades av bägge lagen, i Frödinges fall mestadels av anfallsparet Tommy och Peter. Inte helt orättvist gör så AIS 0-1 på ett lyckat rens från hägerbacken som friställer en AIS forward som lobbar in ledningsmålet.

Med kvarten kvar kommer en gammal målgörare in och visar att han minsann inte har glömt var målet finns. En bra passning i luckan av Mattias A, och Ove får på en tå på bollen förbi en utrusande målvakt och 1-1 är ett faktum. Resultatet sår sig till paus.

Andra halvlek börjar och vi jobbar oss in i matchen mer och mer. Ove, Peter, Tommy,  Daniel har alla chanser att slå dit bollen men istället så gör Ankarsrum mål efter en miss i  försvaret. Hemmalaget pressar sedan på för att få till en utjämning och med tio minuter får vi en frispark några meter utanför straffområdet.

Mattias tar sats och skjuter och Tommy styr elegant in kvitteringen.... eller... han hann inte undan, men mål blev de!

I en match där bortalaget var bättre i första och hemmalaget i andra ska väl sluta oavgjord så resultatet var rättvist. Starkt gjort att komma tillbaka och spela bra fotboll i den tryckande värmen som var. Alla var bra i hemmalaget, men ska man ta ut några så var Mattias A, Alex D, Daniel G riktigt bra.