Oavgjort mot BB 2001

FBSK inledde matchen piggt och man såg taggade ut från start. Man gör en bra första halvlek har en hög aggresivitet över hela banan. Dessutom har man flera fina anfall då man ofta hittade upp på våra två forwards Ove Nilsson och Niklas Gunnarsson på fötterna. I den 17:e minuten står hemmalaget för matchens absolut finaste anfall, vänsterbacken Daniel Axelsson passar upp bollen till en mötande Niklas Gunnarsson som tar med sig bollen och spelar ut den till Albin Carlsson på vänsterkanten, "Abbe" slår ett fint inlägg som nickas i mål av Ove Nilsson. 1-0 till Frödinge kändes då helt rättvist, man ställde till en hel del problem för bortalagets backlinje under den första halvleken och man borde ha gjort något mål till. Halvtid 1-0.

Den andra halvleken blev något öppnare och spelet böljade fram och tillbaka, de målchanser som skapades stod dock hemmalaget för och man hade ett litet övertag även i andra. Därför kom det som en riktig kalldusch när bortalaget efter 75 minuter lyckas kvittera efter passivt Frödingeförsvar. Frödinge kom av sig helt och sista kvarten har bortalaget sin bästa period på hela matchen, hemmalaget lyckas inte få fram någon mer bra chans och matchen slutar 1-1. Riktigt tungt för FBSK då de är det bättre laget och borde ha gjort både 2 och 3-0. Man gör dock en bra match spelmässigt och så länge man har den här inställningen kommer snart en trepoängare. Extra plus tilldelas Lars-Henrik Karlsson, Mathias Ericson och Albin Carlsson.