Segersviten bruten för B-laget

Efter tre raka segrar tog det stopp för B-laget i Söndagens bortamatch mot Horn/Hycklinge. Bortalaget tog dock ledningen med 1-0 genom Jacob Fridell redan efter 18 sekunder (!), men det var ändå hemmalaget som hade kommandot i den första halvleken och strax före halvtidsvilan kommer en rättvis kvittering. I början av den andra halvleken höjer sig Frödinge och man har sin bästa period på hela matchen, tyvärr gör Horn/Hycklinge 2-1 på hörna och efter det tappar man allt, matchen slutar tillslut 6-2 till hemmalaget. För det andra FBSK-målet stod Rasmus Holm efter ett jättefint förarbete av Jacob Fridell.

Laget: Mats Eriksson - Kim Pettersson, Daniel Gustafsson, Tommy Tambour, Martin Gunnarsson - Filip Nilsson, Robin Blomberg, Rasmus Holm - Tobias Thuresson, Jacob Fridell, Alex Gunnarsson. Bänk: Carl Söder, Jonathan Andreasson, Anton Adolfsén, Ehsan Kazimi, samtliga inbytta. Varningar FBSK: Rasmus Holm och Kim Pettersson.