Skön seger för damerna mot Ankarsrum

Damlaget stod för en fantastisk insats på tisdagskvällen mot Ankarsrums IS när man vann med 3-2, efter 1-1 i halvlek. I första halvlek provade vi nytt spelsystem (4-2-3-1) och tjejerna var först lite osäkra, men det blev bättre. I slutet av halvleken tog Frödinge ledningen med 1-0 genom "comebackande" Caribe Sohlberg-Perez, som höll sig framme på en frispark från Hanna Nilsson som nickskarvades av Amanda Sundberg. Tyvärr blev glädjen inte långvarig då Ankarsrum kvitterade nästan omgående. I andra halvlek gick vi tillbaka till vårt gamla spelsystem (4-4-2) och spelade egentligen ut Ankarsrum. Målen kom, 2-1 på långskott från Louise Andersson. 3-1 var en delikatess, eller om det var tur (?) när Hanna Frejd slog en frispark, som Hanna Nilsson såg ut att vilja nicka, men ångrade sig och Louise Andersson står där bakom och bara sätter in den i mål!!Det blev onödigt spännande när Ankarsrum reducerade i slutet, men vi lyckades hålla undan och segern var vår!!

En kanoninsats av hela laget; jag tycker om att framhålla hela laget och idag var en sån där skön seger när det bara bubblar i kroppen!!