Tung förlust för A-laget

Ledning 3-2 med tre minuter kvar av ordinarie tid, ändå slutade Lördagens hemmamatch mot Krokstorp med en bitter förlust. En spelmässigt jämn match med chanser åt båda håll, men till en början bara mål för bortalaget. Krokstorp tar ledningen med 1-0 och utökar ledningen i början av den andra halvleken innan FBSK vaknar till liv. Tage Falk reducerar, Johan Carlsson kvitterar, och Ehsan Kazimi fullbordade en mycket stark och imponerande vändning med bara tre minuter kvar. Tyvärr trodde nog hemmaspelarna att det var klart där, bortalaget gör först 3-3 och sedan 3-4 mot ett passivt hemmalag. Stryk med uddamålet och naturligtvis är det en tung förlust, nya tag imorgon mot Horn/Hycklinge för B-laget. Kul ändå att Ehsan och Tage får göra mål. I övrigt får Robert Blomberg och Jacob Fridell ett plus i kanten.

Laget: Mats Eriksson - Daniel Gustafsson, Oskar Nilsson, Anton Proos, Martin Gunnarsson - Fredric Carlsson, Johan Carlsson, Robert Blomberg - Tage Falk, Rasmus Holm, Jonathan Andreasson. Bänk: Gunnar Hansson, Ehsan Kazimi, Jacob Fridell, samtliga inbytta. Varningar i FBSK: Johan Carlsson och Jonathan Andreasson.