Damlaget förlorade sista vårmatchen.

Frödinges lag började matchen ganska tveksamt. Det verkade inte som någon Frödingetjej var intresserad av att kliva in och ta för sig. Tjejerna var tvåa och trea in i de flesta närkamperna. Krokstorp visade inte heller upp något imponerande spel, men de hade en spelide med starkt försvar och långa bollar på anfallet. Detta resulterade i en ledning med 2-0 i halvtid. I  början av den andra halvleken satsade Frödinge på en liknande taktik. Mathilda Dahl fick order att bara ligga på sista försvarare i Krokstorp och löpa på bollar bakom Krokstorps försvarare. Det fungerade bra, vi fick upp spelet på Krokstorps planhalva, tryckte tidvis på riktigt ordentligt. Men vi har svårt att komma till vassa avslut. Vi vände matchen med detta och fick upp spelet på hemmalagets planhalva. Nettan, Evelinorna, Louise P och A, Clara, med flera kämpade hårt i andra halvlek. Vi skapade många inkast och hörnor, några frisparkar i bra läge, men Krokstorp höll emot. Och skapade dessutom läge för 3-0 vilket blev slutresultat. Ingen vidare första halvlek, beröm till alla för kämpainsatsen i den andra. Och beröm till ledare, avbytare och tillresta fans som kämpade hårt mot knotten…… De hade bara anfall som taktik!! Nu tar vi semester, nya tag till hösten.