Damlaget segrade på Öland!

På söndagen for damlaget i två minibussar till Borgholm för att försöka få med sig tre poäng hem. Solen sken men vinden var både kall och hård. Vi fick spela första halvlek i rejäl motvind och spelet blev därefter. Mycket tjongande och inget passningsspel att tala om. Trots det tog vi ledningen genom Louise Andersson efter en fin framspelning av Wilma Falk. IFK Borgholm kvitterade dock ganska omgående och slog sedan en hörna direkt i mål i medvinden precis före paus. Direkt efter pausvilan lyckades Linn Uhre kvittera efter pass från Louise Andersson. Borgholm spelade bra och är det bästa motståndet vi haft hittills i år. De lyckades ta ledningen med 3-2 efter ett missförstånd i vårt försvar. Men då slog firman för dagen, Andersson-Uhre, till igen och inte bara en gång, utan två!! Louise Andersson två mål och Linn Uhre två assist. Det var en match utan skönspel från vår sida, men en riktig krigarinsats. Alla ska ha beröm för sin inställning, vinnarinställning!!

Laget för dagen: Emmy Kallström, Clara Sohlberg-Perez, Hanna Nilsson, Helena Törnkvist, Lovisa Styrbjörn, Sanna Larsson, Nettan Lind, Matilda Sundberg, Evelina Törngren, Louise Andersson, Wilma Falk, Daniella Johansson och Linn Uhre.