En poäng för A-laget

Frödinge kom ut starkt i inledning i hemmamatchen mot BB 2001 och man gör en riktigt bra första halvlek, faktum är att man spelar en riktigt fin fotboll stundtals och försvarsmässigt såg det också väldigt bra ut. Hemmalaget tar också ledningen med 1-0, Rasmus Holm spelar fram Robert Blomberg som skjuter bollen i en båge över målvakten och in i mål. Tyvärr åker man på ett snöpligt baklängesmål strax efter när bollen oturligt studsar upp på Pontus Holms arm i straffområdet och domaren dömmer straff. Men FBSK höll fortsatt i taktpinnen och man återtar ledningen i något som kan komma att bli säsongen finaste anfall. Bollen går som på ett snöre på ett tillslag och hamnar tillslut hos Robban Blomberg som frispelar Rasmus Holm med en magisk passning. Rasmus är iskall och rullar in 2-1. Tyvärr så åker man på ännu ett tungt baklängesmål i slutet av halvleken då en hemmaspelare frispelar en bortaspelare som gör 2-2. FBSK borde haft ledningen efter den första halvleken men man har inte riktigt marginalerna med sig. I den andra halvleken sjunker hemmalaget något och man skapar inte mer än några halvchanser, dock var man fortsatt spelförande och det bättre laget. Men matchen slutar 2-2, lite bittert naturligtvis då hemmaseger hade varit klart rättvist. Men man tar med sig en väldigt bra spelmässig insats. Alla spelare ska ha beröm idag, men Rasmus Holm får ett plus i kanten.

Laget: Mats Eriksson - Daniel Gustafsson, Emil Pettersson, Pontus Holm, Oskar Nilsson - Lars-Henrik Karlsson, Johan Carlsson, Mikael Hammarquist - Robert Blomberg, Rasmus Holm, Robin Blomberg. Bänk: Jonathan Andreasson, Tage Falk, Anton Proos, Alexander Ekberg. Samtliga inbytta.