En poäng för Herrtruppen

A-laget inledde bortamatchen mot Krokstorp oerhört sömnigt, man låg under med 3-0 efter cirka 20 minuter och man hamnade i en enorm uppförsbacke. Sedan ryckte man upp sig och man reducerar i slutet av den första halvleken genom Rasmus Holm, fint framspelad av Martin Gunnarsson. I den andra halvleken håller man fortsatt i taktpinnen och hemmaspelaren blev väldigt trötta, bortalaget hade också en boll inne som skulle betytt 3-2 men det tyckte inte domaren. Istället gör Krokstorp 4-1 på en omställning. Frödinge gav sig dock inte, med tio minuter kvar nickar Oskar Nilsson in Martin Gunnarssons fint slagna hörna och med två minuter kvar gör Martin Gunnarsson 4-3 från straffpunkten. Närmare än så kommer man dock inte, en tung och lite onödig förlust. Man faller helt enkelt på den dåliga starten. Bästa Frödingespelare var Ehsan Kazimi och Martin Gunnarsson som ständigt var ett hot på våra kanter.

Laget: Mats Eriksson - Tobias Thuresson, Emil Pettersson, Daniel Gustafsson, Oskar Nilsson - Ehsan Kazim, Robin Blomberg, Jonathan Andreasson, Martin Gunnarsson - Rasmus Holm, Pontus Thuresson. Bänk: Kim Pettersson, Pontus Holm, Filip Nilsson, Kåre Karlsson. Varningar FBSK: Jonathan Andreasson (avstängd nästa match).

Nu var det ju så att det även var B-lagsmatch idag. På grund av lite frånvaro så fick ett gäng spelare dubblera men som dom gjorde det. På eftermiddagen stod Horn/Hycklinge för motståndet, hemma på Lundavallen. Och den första halvleken är den bästa på väldigt länge, ett aggressivt FBSK kombinerade ett bra försvarsspel med stundtals bländade spel offensivt. Man hittade jättefina kombinationer och lät bollen gå i ett högt tempo. Emil Pettersson ger hemmalaget ledning efter tio minuter, framspelad av Martin Gunnarsson. Tio minuter senare kommer 2-0 när Robert Blomberg lobbar in bollen i mål. För framspelning stod Johan Carlsson. Bortalaget reducerade innan Martin Gunnarsson återigen gjorde mål från straffpunkten, innan halvtidsvilan reducerade Horn/Hycklinge igen. I den andra halvleken tog tröttheten ut sin rätt i hemmalaget och det var jämnare spel. Bortalaget vinner halvleken med 1-0 och 3-3 blir slutresultatet. Totalt sett är det en jättebra match från Frödinges sida där man sett över 90 minuter förtjänar tre poäng. Samtliga i den andra matchen förtjänar beröm. Men precis som på förmiddagen så förtjänar Ehsan Kazimi och Martin Gunnarsson (2 + 3 idag) ett extra plus, tillsammans med Tobias Thuresson och Daniel Guatafsson (den sistnämnde 2x90 min idag). Alexander Alexandersson gjorde hemmadebut mellan stolparna och stod för en klart godkänd insats.

Laget: Alexander Alexandersson - Tobias Thuresson, Daniel Gustafsson, Oskar Nilsson, Tommy Tambour - Ehsan Kazimi, Johan Carlsson, Filip Nilsson, Martin Gunnarsson - Emil Pettersson, Pontus Thuresson. Bänk: Jonathan Andreasson, Robert Blomberg, Alex Gunnarsson, Jacob Fridell, Mats Eriksson, samtliga inbytta.