En poäng för Utvecklingslaget efter stark upphämtning

Andra matchen för B-laget och 9-mannamatch hemma mot Gunnebo stod på schemat, efter att hemmalaget rivstartat och tagit ledning med 1-0 genom Jacob Fridell så stod man tyvärr sedan för en ganska svag insats. Lite för dålig vilja, rörelse och tempo gjorde att Gunnebo ganska snart kunde vända matchen under den första halvleken. I den andra halvleken ökar även bortalaget på sin ledning till 1-3. Men..den välfyllda läktaren skulle få jubla tillslut. Under de sista 20 minuterna rycker hemmalaget upp sig och man står för en imponerande forcering som också ger resultat. Anton Proos gör 2-3 på ett skott långt långt utifrån och sedan serverar han Lars-Henrik Karlsson som trycker in kvitteringen på en riktigt fin frispark, detta med fem minuter kvar. Matchen slutar 3-3, spelmässigt finns det som sagt mer att önska men FBSK står för en stark upphämtning och det var en väldigt skön poäng. Bäst i FBSK var Tommy Tambour, Ehsan Kazimi och Robert Nilsson. Den sistnämnde stod för flera vassa räddningar i den första halvleken och höll hemmalaget kvar i matchen.

Laget: Robert Nilsson - Kim Pettersson, Anton Proos, Tommy Tambour - Filip Nilsson, Fredric Carlsson, Rasmus Holm - Jacob Fridell, Ehsan Kazimi. Bänk: Jonathan Andreasson, Alex Gunnarsson, Mikael Hammarquist, Tobias Thuresson, Lars-Henrik Karlsson, Daniel Gustafsson, samtliga inbytta. Varningar i FBSK: Mikael Hammarquist.