Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

F99 spelade oavgjort

Frödinge startade matchen mot Hultsfreds FK på bästa sätt, resultatmässigt. Med tre mål av Louise Andersson gick hemmalaget till ledning. Detta speglade inte spelet om man ska vara ärlig. Hultsfred var på inget sätt ofarliga, men kom inte fram till riktigt skarpa avslut. Frödinge kom inte heller upp i vanlig spelnivå, framförallt fungerade inte passningsspelet som det brukar. I den andra halvleken kändes det som om Hultsfred hade blivit lite snabbare, och lite tuffare. Laget prickade in mål efter mål och var snart uppe i 3-3. I slutet av matchen slet sig åter Louise Andersson fri, men blev fälld i straffområdet. Hon tog själv straffen. 4-3 med  5-10 minuter kvar att spela. Hultsfred gav inte upp, och med bara ett par minuter tillgodo lyckades de få in kvitteringen och slutresultatet 4-4. Med hemmaögon känns det som Frödinge förlorade två poäng, precis som i förra hemmamatchen mot Vimmerby... Men så här är det i fotboll, matchen är slut när domaren blåser av, inte förr. Tjejerna kämpade väl men kom inte upp i normal standard. Lite tveksamt i avgörande moment gjorde att Hultsfred fick komma tillbaks i matchen. Stort plus till Louise Andersson, inte bara för 4 mål, hon kämpade i alla lägen. I övrigt godkänt, inte mer. Alla kan bättre, och det kommer vi få se i vårens sista match mot Tjust FF borta på tisdag kväll.