Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

F99 vann mot Tjust.

Matchen mot Tjust FF fick redan från början en tydlig karaktär. Frödinge hade bollen mest, styrde spelet och kom ständigt till vassa chanser. Bra bredd på spelet, en backlinje som tryckte upp och hjälpte mittfältet gjorde att Tjust inte fick möjlighet till något eget spel. 1-0 och 2-0 av Louise Andersson blev halvtidsresultat. I den andra halvleken tog det ganska exakt 18 sekunder innan Louise var framme igen och tryckte in 3-0. Detta var starten på ytterligare en mycket stark halvlek av Frödingetjejerna. Med säkert spel, bra löpningar och passningar kom till slut resultatet att sluta på 7-0 till bortalaget. Tjust hade några få målchanser, men Wilma Falk i målet styrde undan dessa på ett säkert sätt. Sett till målchanser skulle resultatet kanske varit 1-12 eller så. Ett bra betyg till alla spelare, alla höjde sig i jämförelse med Hultsfredsmatchen senast. Och Mathilda gjorde två mål.... Och Anna gjorde mål.. Och Caribe gjorde mål.. Och Clara sköt i stolpen.... Och Fillan sköt över.... Och Louise Pettersson snurrade bort sin back i första halvlek, stackarn visste inte vad som var fram och bak till slut. Evelina och Linn kämpade som vanligt framåt och störde motståndarförsvaret. Hanna..... vilken backklippa. Säker som få i brytningarna. Louise Andersson säker som vanligt... Fillan gjorde en kanonmatch.. Clara som vanligt oerhört löpvillig. Klacken i första halvlek.... supercool.. Hejarklacken också..Nu är det sommarlov även i fotbollen. Ses i höst.