FBSK B fortsatt obesegrat

Frödinge/Brantestads utvecklingslag behåller serieledningen i utvecklingsserie C. Hemmamatchen mot Tuna Södra vållade de blå-svarta inga bekymmer.
I paus stod det 4-0, efter i tur och ordning mål av Daniel Gustavsson (utan assist), Tommy Tambour (ass Nicke G), Ove Nilsson (straff) och Sebastian Edvinsson (Johan Karlsson).
FBSK-spelarna bjöd upp till fint spel, och rullade bollen i varje anfall. Bortalaget kunde aldrig hota. I FBSK debuterade Johan Karlsson (ex-VIF) och han gjorde en strong debut som mittback i jämte Oliver Persson.
FBSK visade också upp en kavalkad över missade målchanser. Hemsidans utsände räknade till sju bra mållägen, under de knappa 35 minuter han såg av matchen.
Skott i ribban av Robin Blomberg, friläge för Sebastian Edvinsson, knäskott över av Tommy Tambour och flera andra bra lägen missades.
En utdelning på cirka tio mål hade varit rimligt för FBSK i den här matchen.
Södra stack upp, men var uddlösa. Men Robert Nilsson fick tyvärr inte hålla nollan. Södras Peter Jansson drog på ett svårt skott från 25 meter, som letade sig in i mål.
FBSK:s femte mål i matchen gjordes av Tommy Tambour, på ett fint inspel av Emil Pettersson.
Hela FBSK-laget får beröm för insatsen. Extra plust till Johan Karlsson, Sebastian Edvinsson, Robin Blomberg, Tommy Tambour, Oliver Persson och Emil Pettersson.