Förlust för P04

Tyvärr bröts lagets fina segersvit idag hemma mot Västerviks FF. Serieledande Västervik fick en kanonstart på matchen och gör 1-0 redan efter 2 minuter. Frödinge rycker dock upp sig och tar upp kampen rejält. Lukas Johansson kvitterar en bit in i halvleken efter att ha sprungit sig loss och dragit iväg bollen snyggt upp i vänstra krysset. Spelmässigt är första halvlek ganska jämn men med ett litet övertag för Västervik. I slutsekunderna får Västervik en straff och ställningen i halvlek är 1-2.
I andra halvlek lyfter sig hela frödingelaget lite och man börjar visa lite mer vilja på planen. Det ledar också till att man vaskar fram en del målchanser. Men tyvärr saknades den där lilla sista extra viljan hos grabbarna idag. Istället för kvittering utökar Västervik sin ledning i mitten av andra halvlek. Trots ett försök till Frödinge-forcering i slutet av matchen slutar det 1-3. Ett resultat som nog får anses fullt rättvist då Västervik är ett mycket bra lag samtidigt som Frödinges killar saknade det där lilla extra idag som behövs om man ska kunna vinna såna här matcher.
Alla ska dock ha beröm för sitt kämpande, särskilt i andra halvlek.