Förlust men fall framåt för FBSK Herr

Utvecklingslaget på herrsidan stod för en bra insats i Söndagens bortamatch mot Överum och det var ett stort fall framåt jämfört med A-matchen i onsdags. Den första halvleken är bra, framförallt första 25, man har bra press på Överum och man är mer aggressiva än på länge. Spelmässigt har man flera fina uppspel och framförallt var man vassa i omställningarna. Man har flera bra avslut och man hade även en boll i mål, men Mikael Hammarquists fina nick blev avblåst för offside. Istället kan Överum något ologiskt göra både 1- och 2-0 i slutet av den första halvleken. Den andra hinner knappt börja innan hemmalaget gör 3-0. Men FBSK gav sig inte för det, man krigar in i det sista och man gör även en bra andra halvlek. Mikael Hammarquist står för en rättvis reducering när han slår in returen på Oskar Nilssons stenhårda frispark. Man har bud på fler mål men istället gör Överum matchens sista mål till 4-1. Surt med ännu en förlust men det finns mycket bra saker att ta med sig. Det ska även nämnas att Överum hade flera bra chanser i den andra halvleken men Robert Nilsson stod återigen för flera vassa räddningar. Alla killar kämpade på bra idag men Pontus Holm, Emil Pettersson och Johan Carlsson är värda ett plus i kanten. Nye Calle Söder var med i truppen och stod för ett klart godkänt inhopp.

Laget: Robert Nilsson - Tommy Tambour, Emil Pettersson, Pontus Holm, Martin Gunnarsson - Lars-Henrik Karlsson, Johan Carlsson, Mikael Hammarquist - Jonathan Andreasson, Robert Blomberg, Ehsan Kazimi. Bänk: Daniel Gustafsson, Carl Söder, Oskar Nilsson, Tobias Thuresson, samtliga inbytta. Varningar FBSK: Jonathan Andreasson.