Förlust mot Vetlanda

Under Tisdagskvällen hade Dam B hemmapremiär mot Vetlanda U. Det blev en match där bortalaget var bättre från start till mål. Frödinge som gjorde en väldigt svag första halvlek hamnade tidigt i underläge och den första halvleken slutade tillslut 1-5. I den andra spelade man upp sig rejält, man vann fler närkamper och man tog fler löpningar. Matchen slutar 3-7 efter att FBSK spelat 2-2 i den andra halvleken. För alla mål stod Sissi Fernandez Alonso. Plus i hemmalaget till tremålsskytten och systrarna Alice och Alva Andersson .

Laget: Felicia Johansson, Alva Andersson, Matilda Brogie, Hanna Nilsson, Linn Uhre, Nettan Lind, Tuva Cederlöf, Alice Andersson, Emilia Arvidsson, Sanna Larsson, Vera Gunnarsson, Hanna Börjesson, Caroline Andersson, Sissi Fernandez Alonso och Wilma Falk.