Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Förlust trots stark insats av B

Under söndagseftermiddagen spelade B-laget hemmamatch mot Horn/Hycklinge. Man gör en bra match, första halvlek är stundtals riktigt bra. Tyvärr är det likt andra matcher så att vi släpper in för enkla mål. Bortalaget tar ledningen med både 1-0 och 2-1, där i mellan kvitterade Pontus Thuresson på en straffretur. Innan den första halvleken är slut gör även Horn/Hycklinge 3-1. Inledningen av den andra halvleken var sedan jobbig för FBSK, man sattes under hård press och tillslut kom även 4-1. Frödinge var dock långt ifrån ett slaget lag, slutforceringen är riktigt bra och återigen syns det att vi orkar väldigt mycket. Man pressar, pressar och pressar och man får tillslut till en reducering genom Gunnar Hansson. Förlust 4-2 men sett över 90 minuter är det en bra prestation, det ska även nämnas att det var ett bra Horn/Hycklinge vi mötte idag. Plus i hemmalaget till Markus Stjernström, Alex Gunnarsson, Daniel Gustafson och comebackande Kalle Karlsson som stod för en riktigt bra insats.