Första förlusten för damerna.

Vi visste i förhand att matchen mot Ankarsrum skulle bli en utmaning, och det blev den. I den första halvleken hade Frödinge ett hyggligt spel, passningarna gick i stort sett där de skulle. Men Ankarsrum gjorde också en bra halvlek och dessutom två mål, Frödinge ett. 1-2 i halvtid alltså. I den andra halvleken försökte Frödinge flytta fram positionerna, men Ankarsrums försvar gjorde ett mycket bra jobb. Lite vassare på bollen och i en jämn match gör det skillnaden. Med ett mål i andra halvlek avgjorde Ankarsrum matchen, men Frödinge var inte utan chanser. Med lite flyt hade utgången varit en annan. Trots förlusten en bra insats av laget, extra beröm till Matilda Brogie och Emmy Kallström i målet. Nu vässar vi formen och satsar för nästa match. Frödinges mål av Louise Andersson.