Första segern för A-laget

Frödinge gör en bra första halvlek, man är väldigt aggressiva och sätter en hård press på hemmalaget. Krokstorp försökte allt att spela upp bollen via mittfältet flera gånger, men oftast blev man av med den då FBSK var hetare och hungrigare. De längre bollarna tog våran nykomponerade backlinje hand om med bravur. Bortalaget börjar via fina anfallskombinationer att skapa chanser omgående, men ledningsmålet skulle dröja enda till minut 24. Anton Proos spelar snyggt fram Niklas Gunnarsson som fri med målvakten snyggt sätter bollen i det bortre hörnet och 0-1. Kvarten senare uttökar Frödinge ledningen genom Emil Pettersson. Målvakten misslyckas med en rensning vilket Emil uppfattar och lägger en lång boll över alla in i mål. Den första halvleken slutar 0-2, det var väldigt nära att Alexander Johansson satte 0-3 precis innan halvtid men målvakten stod för en fin benparad.

Under inledningen av den andra halvleken sjönk FBSK flera procent i aggressivitet, Krokstorp var hetare och Frödinge kom inte alls upp med laget. Efter tio mínuter får också hemmalaget ett drömlägen men man skjuter över från nära håll. Med tiden kom dock bortalaget tillbaka in i matchen och man tog även över taktpinnen under de sista 25. Man började återigen att via en hög press vinna bollarna högt upp vilket gjorde att man fick mängder av spelvändningar. Emil Pettersson prickar stolpen efter ett fint inspel av Dick Johansson, strax efter är det Dick som avgör matchen med sitt 3-0mål. Snyggt framspelad av Niklas Gunnarsson. Några minuter senare kommer 0-4 då Niklas Gunnarsson spelar bollen snett inåt bakåt till Emil Pettersson som dunkar in sitt andra mål för dagen. Krokstorp reducerar sedan på straff innan Niklas Gunnarsson fastställer slutresultatet till 5-1 framspelad av Johan Carlsson. FBSK vinner och man gör det rättvist, det var absolut ett steg i rätt riktning och man kan äntligen glädjas åt tre poäng.