Knapp seger för damlaget

Damerna fick på söndagen en tuff fight mot Västerviks Damfotboll. Redan efter 13 minuter var ställningen 2-2!! Ingen dröm för vare sig tjejerna eller för tränarna. Västervik tog ledningen redan i tredje minuten och vi lyckades kvittera till 1-1 på en hörna från Nettan Lind, som Evelina Törngren nickade i mål. Västervik tog återigen ledningen och vi kvitterade återigen på en hörna från Nettan, som Louise Andersson lyckades knäa in i mål. Efter en dryg halvtimmes spel slog Amanda Sundberg en snygg passning till Louise Andersson, som på sitt vanliga vis tråcklade sig igenom Västerviks försvar och gav hemmalaget ledningen för första gången i matchen. Och det trots att spelet inte alls fungerade. Snacket var dåligt och vi jobbade inte riktigt för varandra, samtidigt som Västervik satte hög press på oss. Vi pratade om det i pausvilan och går in och gör en bättre andra halvlek. Lite snopet att Västervik då kvitterar till 3-3 direkt i andra halvlek. Vi kämpar på och visar ändå lite jä..la anamma och till slut ger det utdelning. Louise Andersson dribblar sig igenom på kortlinjen och blir fälld. Frödinge får straff som Amanda Sundberg snyggt slår i mål.

Sista kvarten kan vi ta med oss och vara nöjda med, annars kan vi mycket bättre!

Laget för dagen: Emmy Kallström, Clara Sohlberg-Perez, Matilda Brogie, Hanna Nilsson, Helena Törnkvist, Evelina Törngren, Matilda Sundberg, Nettan Lind, Linn Uhre, Louise Andersson, Amanda Sundberg, Louise Pettersson, Lovisa Styrbjörn, Sanna Larsson och Daniella Johansson.