Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.Mikael Hammarqvist klar för FBSK

I FBSK-kretsar pratas det mycket om att det är många som som lämnar Herrtruppen för spel någon annanstans. Men vet ni vad? Det är betydligt fler som valt att stanna. Att spelare lämnar för spel högre upp i seriesystemet är ett solklart bevis på att FBSK har startat något riktigt bra, man spelar en riktigt fin fotboll och många unga killar tog många kliv i utvecklingen förra säsongen. Flera av dem som lämnade var också i ett sådant stadie att de var lite trötta på fotboll när de kom till oss, men under förra säsongen återfick de suget och känner i och med det att de vill testa högre upp. Lite otacksamt för oss kan tyckas men jag tror alla är överens om att det är bättre att vara en förening där folk trivs och har roligt, än att vara en förening där man tröttnar på fotbollen. Nog om det, nu handlar det om dem som nästa år vill dra på sig FBSK-tröjan.

Fem nya spelare är helt klara för spel i Frödinge nästa år. En av dem är Mikael Hammarqvist. Mikael är från Målilla och har de senaste åren spelat fotboll i Målilla GoIF. 22-åringen har den anknytningen till Frödinge att han jobbar på Frödinge Mejeri, dessutom är han nybliven Vimmerbybo. Mikael är en hårt arbetande och fruktansvärt intensiv spelare som bidrar med energi, han är dessutom väldigt duktig med bollen. Han är en bra kille som fått ett bra intryck av klubben.

Utöver Mikael är även Robert Blomberg klar för spel i FBSK, vi hälsar Robban välkommen tillbaka efter spel i IFK Tuna. Sedan kommer även Alex Gunnarsson, Tage Falk och Fredric Carlsson att spela med oss. De ingår i ett sammarbete med Södra Vi som innebär att vi har ett gemensamt P00, de kan alltså spela matcher både med oss och med Södra Vis P16. Dessa killar ser riktigt spännande ut och vi hoppas även att Jacob Fridell och Eric Karlfeldt, två unga killar med Frödingeanknytning, vill spela hos oss men det är inte klart. Det ser även positivt ut med Frödingekillen Daniel Gustafsson, han är sugen och känslan är att han vill spela nästa säsong. Truppen nästa år kommer att vara någonstans mellan 25-30 killar, med andra ord ungefär som under den gångna säsongen. Och återigen blir det en ung spännande trupp med mycket Frödinge-anknytning.

När det gäller tränarfrågan så är det klart att Ragnar Styrbjörn, Kåre Karlsson, Robin Blomberg och Lars Gunnarsson fortsätter. Rollfördelningen är dock inte helt spikad än och det kan fortfarande komma in något nytt namn i tränargruppen.

0 Kommentarer

Administratör skrev 20 december 2015 00:00

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Calendar
Title and navigation
Title and navigation
<<<september 2018><<
september 2018
 mtotfls
35272829303112
363456789
3710111213141516
3817181920212223
3924252627282930
401234567