Ny seger för B-laget

Matchen började ganska jämt med mycket spel på mittplan och två starka försvar som hindrade det mesta som kom i deras väg. Hemmalaget fick inte igång något riktigt bra spel. Jens fick en del bollar på sin kant och kom till en del bra inlägg som inte resulterade i något.. Efter en halvtimme av första sprang Södra Vi-mittfältare mellan mittbackarna och genom diverse motlägg rundade han en utrusande hemmakeeper.

Efter en omvaskning i laget direkt efter målet fick hemmalaget lite bättre snurr på sitt spel. Nästan omgående missar Kåre ett friläge, men strax därefter får han sin revansch då han slår in 1-1 efter en retur från nära håll. Tommy sköt ett hårt vinkelskott efter ett mönsteranfal.1-1 i paus speglade matchen ganska bra så långt även om Frödinge hade något bättre chanser.

Andra halvlek startade Frödinge något bättre och skapade en del chanser när man fick bra rull på bollen. Efter 10 minuter får FBSK en frispark vid mittlinjen. Tom uppfattar att Kåre är sugen och lägger fram en stickare. Från misstänkt offside gör han mål fri med målvakten. Matchen står sedan och väger.

Frödinges starka försvar ch en bra Södra Vi målis gör att det inte görs några mål förrän Robin lägger fram en löpboll till Tommy som lobbar in 3-1 i bortre burgaveln. Södra Vi pressar sedan på och under en kvart- tjugo minuter är det nära nog konstant press mot hemmamålet. Då sker det som ofta sker, det andra laget gör mål. På en halvkontring spelar sig Frödingespelarna fram till en målchans. Efter en passning med "Jofa´t" av Kåre slår Jens dit en tåfjutt, en hård sådan, vid bortre stolpen. 4-1 som också blir slutresultat.