Oavgjort för B-laget

Första halvleken var ganska händelsefattig, de inledande 30 minuterna är det mest kamp och det skapas inte många farliga målchanser. Närmast att göra mål för Frödinges del var Niklas Gunnarsson som får två bra lägen från nära håll men tyvärr inte riktigt får till avsluten. Efter cirka 30 spelade minuter har Gunnebo sin bästa period i matchen och tar också ledningen med 1-0 genom ett välplacerat skott. De sista minuterna av halvleken går dock till Frödinge som spelmässigt tog över mer och mer, och det skulle komma en kvittering. Johan Carlsson vinner bollen vid mittlinjen och med en enorm vilja tar han sig förbi två försvarare och förvaltar sitt friläge på bästa sätt genom att lägga in bollen i mål via en tunnel på hemmamålvakten. Riktigt snyggt! Halvtid 1-1.

Inför den andra halvleken hade Frödinge en bra känsla i laget eftersom att man kände att man skulle orka mer än Gunnebo, så blev även fallet. Frödinge dominerar den andra halvleken och så här i efterhand känns det väldigt surt att man inte lyckades peta in en boll. Man visade stundtals upp ett väldigt fint spel och man kom runt väldigt mycket på kanterna. Gunnebo hade endast några enstaka kontringar, dock hade de en som hade kunnat bli en riktig kalldusch för bortalaget men Robert Nilsson i Frödingekassen gör en strålande fotparad. Frödinge hade betydligt fler farliga målchanser, bland annat fick Ove Nilsson ett fint läge från höger men tyvärr gick skottet mitt på målvakten. Den som skulle få de bästa chanserna att avgöra var Marcel Laska, efter cirka halva halvleken slår Emil Johnson en boll snett inåt bakåt till en fri "Marre" som tyvärr skjuter utanför. Han skulle dock få ett ännu bättre läge, i de absoluta slutminuterna springer Ove Nilsson sig fri ner mot kortlinjen och spelar in bollen till Marcel Laska som blir helt fri men tyvärr inte får till avslutet utan målvakten kan ta undan. Matchen slutar 1-1, Frödinge gör en bra insats och ska egentligen vinna det här. Men det är målen som räknas och det är bara att ta nya tag. Extra plus tilldelas Daniel Axelsson, Emil Petersson och Henrik Blomberg.