Oavgjort mot Rumskulla

Under Tisdagskvällen spelade A-laget match mot Rumskulla. Den första halvleken fick vi se ett piggt bortalaget som förde matchen och stundtals spelade en väldigt fin fotboll, man skapade även flera fina målchanser och närmast att näta var Martin Gunnarsson som två gånger om kom fri från sin vänsterkant. Hemmalaget var dock inte ofarliga och man hade bland annat en boll i stolpen. Men den första halvleken slutar 0-0 och i den andra blev det en liten scenförändring, Rumskulla gav FBSK mindre ytor att spela på och bortalaget hade inte riktigt samma spel som i den första. Bortalaget tar dock ledning två gånger om men Rumskulla kvitterar två gånger om, tyvärr efter bjudningar från bortalaget. För Frödinges två mål stod Rasmus Holm. Matchen slutar 2-2, tungt för Frödinge då man skapar tillräckligt med chanser för att vinna och framförallt tungt att inte få utdelning i första då man har ett ganska stort spelövertag. Nya tag mot Vimmerby på Söndag och Mörlunda på Måndag.

Laget: Mats Eriksson - Daniel Gustafsson, Emil Pettersson, Pontus Holm, Oskar Nilsson - Tage Falk, Johan Carlsson, Anton Proos, Martin Gunnarsson - Rasmus Holm, Robert Blomberg. Bänk: Jonathan Andreasson, Gunnar Hansson, Robin Blomberg, samtliga inbytta.