Välkommen till Frödinge/Brantestad SK

Officiell webbplats för Frödinge/Brantestad Sportklubb.

Överum vann mot FBSK med 2-1

Det var ett något sargat FBSK som kom till spel i Överum, men bara för att man på pappret har ett sämre lag behöver det ju inte betyda att man är sämre.

Frödinge startade väldigt positivt och  de första tio minuterna skapades några halvchanser. Överum fick bättre ordning på sitt spel och tog över mer och mer men ett kompakt bortaförsvar stod emot bra.

I mitten på halvleken jobbar Emil P fram bollen i en duell med en back och målvakten. Bollen faller till Tommy  som snyggt lobbar in ledningsmålet.

Med 33 minuter på klockan blir det ett så kallat räknefel. Vi tappar positionsspelet och stöter en och en, vilket gör att överum rullar upp försvaret och gör  1-1. Tyvärr lärde vi oss inte mycket av det utan gör om samma misstag fyra minuter senare då hemmalaget gör 2-1. Ett resultat som står sig halvleken ut.

I andra halvlen står fortfarande hemmalaget för det mesta av bollinnehavet men det skapas inte några chanser åt något håll. Ett hårt kämpande bortalag gör att 2-1 står sig matchen ut.

Sammanfattningsvis kan man väl säga att trots att Överum hade mycket mera boll än vad FBSK hade så jobbade alla hårt och släppte inte till något bakåt förutom målen. Alla ska ha beröm men speciellt till Erik, Mattis å Henke. Henke ett speciellt tack som bogserade min bil. Det är ju ingen höjdare at bli stående utanför Hallingeberg...Så fick man bli förbannad en gång till den kvällen...